aside NOKIA 3, 5 EN 6

png.png

De nieuwe smartphones Nokia 3, 5 en 6 zijn geïnspireerd door het erfgoed van Nokia als mobiele telefoon-pionier. Het Scandinavisch design is met oog voor esthetiek ontworpen en tegelijk gebouwd om tegen een stootje te kunnen. In combinatie met het nieuwste Android besturingssysteem, zijn deze nieuwe toestellen betrouwbaar, duurzaam én innovatief.

png.png

 

Allernieuwste Android: puur, veilig en up-to-date

Bij elke Nokia smartphone beleef je de puurste Android-ervaring. Nokia smartphones worden geleverd met de nieuwste versie van Android – Android Nougat – en alle Google services, zonder onnodige extra’s voor een gerichte en overzichtelijke beleving. Bovendien krijg je regelmatig updates, zodat je altijd de nieuwste functies en beveiliging op je toestel hebt.

png.png

Nokia 6: Een uitzonderlijk toestel met de allernieuwste Android en indrukwekkend entertainment

 

Nokia 6 zet Nokia’s erfgoed verder wat betreft de gestroomlijnde metalen behuizing en de fijne details van het ontwerp. In ongeveer 55 minuten wordt het toestel met precisie naadloos gefreesd uit een ruw blok aluminium. Het 5,5-inch full HD beeldscherm zorgt ervoor dat je ongehinderd kunt genieten van entertainment, zelfs als je buiten bent in fel daglicht. Het Dolby Atmos® systeem zorgt voor superieur geluid. De Nokia 6 heeft een 16MP scenedetectie autofocus camera aan de achterzijde en een 8 MP autofocus camera aan de voorzijde. De dual-tone flitser op de primaire camera helpt bij het maken van natuurlijke foto’s, zelfs bij weinig licht.

 

De adviesverkoopprijs voor Nokia 6 is 249,99 euro.

Het toestel is beschikbaar midden juli.

Nokia 5: Fijn, stijlvol design gecombineerd met pure Android ervaring

 

De strakke uitstraling van Nokia 5 is het resultaat van een naadloze aluminium vormgeving, doordat de antennelijnen naar de boven- en onderzijde van het toestel zijn verplaatst. De soepele, minimalistische behuizing met vingerafdruksensor voor extra gemak, is gemaakt uit een met precisie gefreesd aluminium behuizing om een langere levensduur van het toestel te garanderen. Het 5,2-inch gepolariseerd HD beeldscherm geeft een heldere beeldkwaliteit, zelfs bij felle zon. De Nokia 5 heeft een 13 MP autofocus camera aan de achterzijde en een 8 MP autofocus camera aan de voorzijde. De automatische scenedetectie zorgt ervoor dat je overal goede opnames maakt met kleuren die er natuurlijk uitzien dankzij de dual-tone flitser.

De adviesverkoopprijs voor Nokia 5 is 199,99 euro.

Het toestel is beschikbaar vanaf 28 juni.

Nokia 3: Een prachtig ontworpen Android-toestel met alle essentiële functionaliteiten

 

Ook bij Nokia 3 vind je een weldoordacht design, met oog voor de klassieke ontwerpkenmerken: een achterzijde in polycarbonaat, een solide, met precisie gefreesd aluminium frame dat bescherming biedt waar nodig. Dankzij het gelamineerde en gepolariseerde 5-inch HD beeldscherm kun je zelfs wanneer je buiten bent ongehinderd genieten van video’s en apps. 8 MP autofocus camera’s, aan de voor- en achterzijde, helpen je om dé ultieme foto te maken, die je gemakkelijk kan opslaan en delen met Google Photos, terwijl je door de LTE 4G-connectiviteit up-to-date en verbonden blijft.

De adviesaankoopprijs van Nokia 3 is 149,99 euro.

Het toestel is beschikbaar vanaf 28 juni.

OVER HMD GLOBAL

HMD Global Oy, the home of Nokia phones and tablets, heeft haar thuisbasis in Espoo, Finland. HMD ontwerpt smartphones en functionele telefoons en brengt ze op de markt voor een breed publiek, en aan verschillende prijsniveaus. Met een verbintenis voor vernieuwing en kwaliteit vertegenwoordigt HMD met trots de exclusieve vergunning van het Nokia-merk voor mobiele telefoons en tablets. Nokia is een geregistreerd handelsmerk van Nokia Corporation.

Meer info: www.hmdglobal.com

KPN, exclusieve launching operator van de nieuwe Nokia smartphones

De nieuwe Nokia smartphones zijn vanaf vandaag te bestellen bij KPN en Telfort. KPN en Telfort zijn daarmee de enige providers in Nederland die de nieuwe Nokia toestellen verkopen in combinatie met een mobiel abonnement.

“Wij zijn onder de indruk van de smartphones die Nokia aanbiedt. De toestellen hebben alle functionaliteiten die onze klanten verwachten van een smartphone en hebben een prachtig design. Dat in combinatie met een zeer scherpe prijs, zal voor een deel van onze klanten het leven nog vrijer, leuker en makkelijker maken”, aldus Frank van der Post, Chief Commercial Officer bij KPN.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s